Den där Natashja....

Jag har - som jag nämnt tidigare - alltid tyckt att jag är så normal och tråkigt vanlig - men visst finns det saker jag gör som antagligen skiljer sig från normen. Jag ska försöka lista dem. (och förmodligen glömma flera)

Jag är vegetarian. Hela mitt liv har jag känt nånstans att det är fel att äta djur, det har liksom funnits i bakhuvudet som en irriterande mygga men jag har viftat bort tanken. Tills för snart 7 år sedan då jag till slut tog steget och blev vegetarian. Jag inspirerade senare min make att ta samma steg. :-) Vi uppfostrar givetvis Ninja till vegetarian och det är väldigt provokativt i vissa kretsar.

Utöver den vegetariska maten så är vi väldigt noga med att i möjligast mån välja ekologiskt. Vi undviker även tillsatser om vi kan.

Jag rakar mig inte under armarna. Och sällan på benen även om mitt mod inte räckt hela vägen. Många tror att "vadå? Det är väl ingen som tvingar dig att raka dig? Om du vill sluta så är det bara att göra det?! Kvinnor är fria!" men så enkelt är det inte. Vi är alla påverkade av dagens ideal och framförallt påverkade av att vilja passa in. Att inte följa normen medför negativitet från andra och det är inte många beredd på att hantera. Det är aldrig kul att anses okvinnlig, äcklig, ofräsh av sin omgivning. Att stå emot trycket krävs mod.

Varför gör jag det? Många anledningar. Jag vill inte vara slav under det rådande idealet. Jag vill återerövra min naturlighet. Men framförallt - sen jag fick barn - jag vill vara en bra förebild. Jag vill visa att jag är ok precis som jag är. Hur ska jag kunna lära min dotter att älska sig själv om jag inte kan acceptera mig själv ens? Jag jobbar på att acceptera mina håriga ben. Jag vill att hon ska veta hur en riktig kvinna ser ut.

Jag använder inte shampoo och tvål. Jag kände att jag ville dra ner på kemikalieanvändandet och shampoo och tvål är extremt uttorkande. Så jag slutade. Jag tvättar med ägg, med balsam, med bikarbonat. Jag sköljer håret med äppelcidervinäger och gör inpackningar med honung. Jag tvättar ansiktet med vegetabiliska oljor och skrubbar kroppen med socker, jag smörjer mig med aloe och sheasmör. Jag duschar bara en gång i veckan då jag kör min rutin, de andra dagarna tvättar jag av mig vid handfatet med hjälp av en blöt tvättlapp. Jag sminkar mig inte heller och stylar inte håret.

Jag använder menskopp. Inga äckliga ohygienska bindor eller uttorkande bakteriefrämjande tamponger för mig inte! Menskoppen får en att nästan längta efter mens. Så fantastiskt bekväm och bra är den. Jag byter ALDRIG tillbaka!

Jag är feminist Jag behöver nog inte utveckla det närmre. Vi vet ju alla vad det innebär. För mig är det självklart att män och kvinnor ska vara jämställda, tyvärr är de inte det. Inte ens i sverige som många vill tro.

Jag är socialist. Punkt. Jag röstade på vänsterpartiet.

Jag stödjer djurrättsorganisationer och är positiv till aktioner mot minkfarmar och pälsbutiker. Kan man inte rädda de individuella djuren så kan man iallafall se till att ingen tjänar pengar på dem och då till slut kanske försätta farmar i konkurs... och då HAR man räddat djur. Förbudet mot rävpälsfarmar har ju kommit till genom dessa människors ansträngningar. Jag skänker pengar varje månad till PETA, Greenpeace och Djurens Rätt.

Jag tror på att uppfostra kompensatoriskt i enlighet med genus. Det innebär att jag uppmuntrar traditionellt pojkiga kvaliteer och beteenden och aktiviteter hos min dotter för att uppnå balans gentemot samhällets förväntningar på hennes kön. (som i sin tur uppmuntrar de kvaliteer och egenskaper hos henne som är stereotypiskt tjejjigt) Jag hoppas att på så sätt bredda hennes möjligheter och ge henne tillgång till alla "roller" istället för att trycka in henne i en snäv mall. Man kan aldrig få riktig jämställdhet mellan könen så länge skillnader och könsroller uppmuntras. Så länge kvinnor uppfostras att vara passiva och män aktiva.

Jag är intresserad av Attachment Parenting. Nära föräldrarskap på svenska. Verktyg som samsovning, amning, sjalbärande. osv. ligger nära till hands. Det känns självklart att lyssna inåt till mina egna instinkter och på mitt barns signaler - istället för att lyssna på s.k. experter, använda olika metoder, kura och träna mitt barn och på andra sätt försöka styra över hennes naturliga behov.

Jag planerar att långtidsamma. Eller rättare sagt låta lillan bestämma själv när hon vill sluta. Om detta sker när hon är 1, 2 eller 5 spelar ingen roll. Och jo, jag ammar offentligt. Det är vackert. Det är naturligt.

Jag är pälsmotståndare. Jag tycker det är beklagligt att så många unga tjejer idag stödjer djurplågeri för fashionabla anledningar. Ytligheten vet inga gränser. Ja jag tittar snett på pälsbärare.

Jag tror på och utövar häxkonst. Jag tror på magi. Det handlar helt enkelt om the law of attraction. The secret,

Jag brevväxlar med kända seriemördare. Inte så mycket nu dock, finns ingen tid. Men annars så har jag skrivit till mördare som David Berkowitz (son of sam) och Richard Ramirez (night stalker) m.fl.

Jag är konstnär. Jag målar tavlor och skapar i photoshop. Jag redigerar foton och gör digital konst.

Vi lägger alla våra pengar på inredning, antikviteter, möbler, saker till hemmet. 15.000 för den antika tv-bänken, 6.000 för en antik sittbänk, 4.500 för en golvlampa, 40.000 spänn för en ordentlig säng (man tillbringar ju liksom halva livet där) osv. Inte så annorlunda egentligen, men folk brukar tycka att vi är jättekonstiga för detta. *s* Fast det kanske är konstigt för att min man gillar det. Han är ju - afterall - en MAN! *rullar ögonen* Folk tycker ofta att vi är konstiga som hellre väljer kvalité istället för kvantitet. Det tycker JAG är konstigt.Nu kommer jag inte på nåt mer. Kommit fram till att det som folk generellt är konstigt är när man gör bra saker. Oegoistiska saker. T.ex att vi sopsorterar eller att vi skänker över 1000 spänn i månaden till välgörenhet eller att vi har fadderbarn eller bryr oss om miljön (maken röstade på miljöpartiet och vi gör mycket i vardagen som är en strävan för bättre miljö) att vi inte äter kött eller att vi ofta ger pengar till hemlösa som ber om det.

Allt som inte är roligt eller till gagn för en själv brukar folk generellt tycka är märkligt . Det händer ofta att folk gör narr av oss. Antingen genom kommentarer om att det vi gör inte förändrar nåt eller att vi har "jesus komplex" eller att vi är korkade helt enkelt. Tja... vad ska man säga...?Kommentarer
Postat av: Andie

Vilket bra inlägg!

2009-01-18 @ 14:18:56
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Postat av: Jana

Fan. Vi är visst rätt lika! : D

Bra inlägg. Nu har folk något att reagera på, ha ha!

2009-01-18 @ 14:24:08
URL: http://kirkemandragora.blogg.se/
Postat av: A

Du är helt grym. Och jävligt inspirerande! :D

2009-01-18 @ 15:36:50
Postat av: Carisma95

Jag gör inte mycket av det du skriver (vissa saker kan jag sätta, tyvärr, efter)!

Men "more power to you"! :-)

2009-01-18 @ 15:59:37
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Postat av: J

Jag blir så otroligt inspirerad av det du skriver!Bästa bloggen helt klart :=)

2009-01-18 @ 16:21:32
Postat av: Tanya

Min mamma är en "naturlig blomma". Aldrig har en rakhyvel nuddat varken armhålor eller ben på henne. Detta ledde ju givetvis till att jag trodde att det var normalt. Vilket det naturligtvis är, men det ska man ju inte visa. Själv är jag sorgligt nog nära besläktad med aporna, något jag har fått höra under större delen av skoltiden. Lite av en chock blev det för mej när jag upptäckte att alla tyckte jag var superäcklig eftersom jag inte rakade mej överallt.

Trist nog reagerade jag med trots, jag vägrade raka något alls och det gjorde mej inte direkt accepterad under högstadiet. Jag föll för trycket lagom till avslutningen i 9an, då kom jag nyrakad och fin till skolan. Tyvär var det nog försent för min del. Jag är fortfarande "konstig".

Vad jag vill med allt detta är kanske att du iaf presenterar andras normalitetsmätare för din dotter. Jag önskar att min mor gjorde det.

2009-01-18 @ 16:27:59
URL: http://setasplejs.blogspot.com
Postat av: Hannah

Jag tycker att ni verkar vara jättebra människor med bra värderingar och åsikter. Jag håller med dig om nästan allt på listan och försöker också göra så mycket oegoistiskt som möjligt, men det är inte alltid lätt. Och du har rätt...det är himla märkligt att folk tycker att man är konstig för att man är en naturlig och bra medmänniska!Sedan undrar jag varför du har brevväxlat med kända seriemördare? Vad får du ut av det, så att säga? Det lät väldigt intressant! (och lite scary!) Ha en fin kväll!

2009-01-18 @ 19:06:04
URL: http://www.metrobloggen.se/myownworstenemy
Postat av: Lady Dahmer

tanya -- jag förstår hur du menar. Min mamma var lite konstig hon med och mpnga gånger önskade jag att hon var som alla andra. Jag fick "lida" för hennes konstigheter. Idag så är jag dock glad över vissa saker.Jag tror man som förälder måste uppfostra sina barn i enlighet med sina egna värderingar - oavsett hur samhället ser ut eller vad normen är. Nyckeln ligger dock i att ge barnet en god grund och en stabil självkänsla. Då klarar man vad som helst.hannah -- Tack. :-) Ang. Seriemördare så har jag skrivit lite mer ingående om det här: http://ladydahmer.blogg.se/2008/december/cannibal-worshipping-groupie-bitch.html

2009-01-18 @ 19:44:58
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: karro

jag tycker du är en enormt stark människa!Hälften av alla saker du har sagt är sånt som folk tar avstånd från av just den anledningen du själv har nämnt, idalet! Jag kan delvis säga att jag är en av dem, jag skulle aldrig låta mitt hår under armarna växa så att det syns(alltså tar jag avstånd) MEN det är inte på grund av idealet. Jag trivs helt enkelt inte med det och känner mig inte fräsch. (sen kan man ju alltid diskutera vad ursprunget till den känslan är men det är så jag känner iallafall). Jag känner mig inte "på topp" eller vad man ska kalla det, men det betyder ju inte att jag tycker att du som väljer att inte raka dig är äcklig eller okvinnlig på något vis! absolut inte! Jag tycker det är starkt att stå upp för sin sak, med eller utan hår under armarna! och världen behöver mer av dig och ditt tankesätt :)Hoppas du har haft en bra dag i övrigt!!

Och fresten, bilden på dig och din dotter i sjalen är jättevacker!

2009-01-18 @ 19:57:50
Postat av: Lady Dahmer

A och J -- tack! det värmer att höra!karro -- tack! och precis som du säger själv så kan man undra VARFÖR man känner som man gör. :-)

2009-01-18 @ 20:02:23
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: mammabecka

Jättekul att du skrev ett sånt inlägg :)Jag skulle aldrig klara mig utan kött, det är det absolut bästa jag vet i matväg, jag är för lat för att tvätta håret med ägg, honung och allt vad det var och jag kommer aldrig att långtidsamma (ska ju inte ha fler barn).Jag ger också pengar till hemlösa! Det konstiga är att folk faktiskt reagerar och tycker att jag är jättekonstig för att jag delar med mig av vad jag har. Sist jag var på stan gav jag alla mina lösa pengar (ett par 20-lappar och lite småpengar) till en hemlös man och mina vänner undrade om jag inte var riktigt klok. Jag undrade om DE inte var riktigt kloka! Vad är ca. 60kr att snåla med när jag själv har så att jag klarar mig? Jag blir så arg! Folk är så giriga.Jag har inte rakat benen sedan maj-08 och planerar inte att göra det på ett bra tag heller. Armarna tänker jag heller inte raka mig under! Eller, vi får se hur det går. Min sambo är ju som sagt inte lika glad för det ;)Feminist kan jag nog inte kalla mig men humanist kanske..Ang. Attachment parenting så tycker jag att det är helt suveränt! Nära föräldraskap borde det vara lag på! ;)Jag ser upp till dig!Jag gillar att du kan diskutera viktiga ämnen och stå för vad du tycker och tar kritik väldigt bra. Jag har en tendens att ofta bli missförstådd när jag säger min åsikt i något ämne. Så fort jag öppnar munnen (eller knappar på tangenterna) så är jag bitter och "kan inte ta kritik" när jag bara försöker framföra min åsikt, som att det är lag på att alla ska tycka lika.Jag tycker ofta inte som dig men du respekterar det och diskuterar väldigt "proffsigt" utan att ta allting som påhopp och elakheter. Du är trevlig och öppen för diskussioner helt enkelt! Tack för det :)Behöver jag ens nämna att jag älskar att diskutera och byta åsikter och tankar?

2009-01-18 @ 20:59:11
URL: http://mammabeckas.blogg.se/
Postat av: Lady Dahmer

Becka -- precis som för dig så misstolkar folk mig ofta och jag får förklara mig i oändlighet! s Och precis som du så älskar jag att debatera, diskutera och låta mig utmanas. :-) Jag kan bli lite hetsig när jag brinner för något, men försöker alltid att skilja på sak och person. Inte göra det personligt. :-)ang. kött -- jag är grek. vi äter kött. punkt. asg Innan jag blev vegetarian så hade jag knappt sett en grönsak. haha. den första tiden visste jag inte vad jag skulle äta och det blev typ te och mackor och makaroner. lol. Men sen lärde jag mig. Kött ÄR gott, men den mat jag äter nu är så mycket mer varierande och i många fall t.o.m mycket godare! Man måste bara hitta nya sätt att tänka på.ang. underarmshår. kör på! ansa det så det är lite kortare, så vänjer sig nog karln. Behöver ju inte rivstarta med värsta bushen. Jag hade mitt hår kortklippt jättelänge men sen lät jag det växa lite mer. jag ansar fortfarande men det är för att det blir så obekvämt när tofsen liksom fastnar i armhålevecket! sSen vill jag även säga -- och hoppas att du tar det på rätt sätt -- du är ung. 18 år. när jag var i din ålder så... ja shit... jag var inte som jag är idag- inte på långa vägar. Du har börjat tänka på och snudda vid ämnen som många aldrig ens tänker på och det ska bli intressant att se vart du är när du kommer upp i min ålder! You go girl! Fortsätt utmana dig själv, tänka, känna och utvecklas. LÄS mycket! böcker och på nätet. Diskutera med kunniga och intelligenta människor.kramar

Natashja

2009-01-18 @ 21:27:09
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: mammabecka

Precis! Att kunna skilja på sak och person är viktigt om man överhuvudtaget ska kunna debattera/diskutera..Hahaha! Jo, greker är liksom kända för sin goda, köttiga mat! (nu vart jag otroligt sugen på att gå på grekisk restaurant, SÅ gott!!)Nej, någon bush lär jag inte få iallafall. Jag fick mitt första armhår för 1-2 år sedan, konstigt nog och sedan dess har det inte växt mycket alls.Tack! Självklart ska jag fortsätta utmana mig själv och så vidare. Jag är så glad att jag upptäckt nöjet i att bara vara lite smart för en stund, hur dumt det än låter. För 3 år sedan fanns bara killar, alkohol och allt annat som kan tänkas vara dåligt, i min värld. Nu får jag lära mig, upptäcka, utforska och jag vet att min starka sida är mitt sätt att uttrycka mig. Det var det INTE då! Jag var känd som "Fjortisen som inte fattar någonting", ingen visste hur smart jag var och hur mycket jag döljde det för att vara "häftig".Ett litet urklipp från min lunarstormdagbok som jag hade innan jag vart gravid:"Fan jag e dum i huvudet jag sitter uppochner.. eller bakochfram.... eller i cirkel.... eller inte alls,,,...... Du säger liksom - kom hem innan det blir för sent. eller typ kom hem innan jag vaknar - sen när jag väl gör de så är det fel ?!för så kan man ju inte göra, skitsamma de e en struntsak.. Idag ska jag till Tessan på landet iaf, orka åka såhär tidigt, jag blev liksom väckt av henne för 10 min sen.. FAN VA JA E TRÖTT!! Inte sovit ett piss inatt,,,.. När jag kommer till tessan ska jag sova hihih, och FAN jag har inga cigg!!!!!!!!!!!!!!!!! jag får väll hitta cigg innan jag drar till tessan ;-P nu fick jag bråttom :) haha, pusshejjj!"Ja, du ser ju! Inte alls särskilt mogen eller bra på att uttrycka mig. Jag satt och läste igenom min gamla dagbok idag och fascinerades något enormt av hur jag utvecklats på så kort tid. Tre år alltså!kramar

2009-01-18 @ 22:25:24
URL: http://mammabeckas.blogg.se/
Postat av: My

Åh jag tror jag älskar dig ;)

2009-01-18 @ 22:42:27
Postat av: Hannah

Förresten...jag länkar till dig i ett blogginlägg. Hoppas att det är ok! Annars får du säga till! :) Jag funderar dessutom på att länka till din blogg "permanent", för jag tycker att den är skitbra! It's your call. Tack för en läsvärd och intressant blogg! :)

2009-01-19 @ 01:09:02
URL: http://www.metrobloggen.se/myownworstenemy
Postat av: Lady Dahmer

Det är helt ok Hanna!

2009-01-19 @ 08:38:33
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Lady Dahmer

My -- underbart att höra!Becka -- haha - du låter precis som jag! Tror vi har mycket gemensamt. Och jo -- föräldrarskapet förändrar människan. Man får ett nytt perspektiv och växer som människa. :-)

2009-01-19 @ 08:39:52
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Lina

Älskar verkligen dig för att du vågar vara dig själv..

Men en liten fråga, vad är en menskopp? ursäkta om jag låter lite efter men det lät intresant...

2009-01-19 @ 12:59:50
Postat av: Lina

Älskar verkligen dig för att du vågar vara dig själv..

Men en liten fråga, vad är en menskopp? ursäkta om jag låter lite efter men det lät intresant...

2009-01-19 @ 12:59:58
Postat av: Lady Dahmer

lina -- menskopp är ett alternativt mensskydd. hundra gånger bekvämare och bättre än de vanliga!http://www.menskoppen.se/

2009-01-19 @ 19:30:19
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: mammabecka

Haha :)

2009-01-19 @ 21:53:43
Postat av: Lena och Tilde

Måste bara fråga en sak, du skrev i ett inlägg tidigare att ni ätit kalventrecote till middag som Ninja fick dagen efter, men äter ni det om ni är vegetarianer?Grymt bra blogg och tycker du skriver jättebra.2009-01-20 @ 11:18:08
Postat av: Lady Dahmer

hej lena! åh nej, jag var nog otydlig! det var inte JAG som skrivit inlägget! jag hittade det på familjeliv! vi äter ju givetvis inte kött! :)

2009-01-20 @ 11:32:40
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: maria

Vad är en menskopp?

2009-03-09 @ 12:46:23
URL: http://malabuz.blogg.se/
Postat av: nina

du är så bra på att uttrycka dej. jag länkar

2009-03-25 @ 07:54:40
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Loo Lönnroth

Åh, vad jag får höra det ofta: "Jag är inte feminist, men humanist.." no offense till den unga bloggerskan, det är ett steg i rätt riktning. det är bara så synd att folk inte vågar kalla sig för feminister. Det är inte farligt. Jag fattar inte att jag inte hittat dig tidigare för jag knatar strax inpå dig i livsstil, skillnaden är bara att jag haft mitt kaos-liv där jag försökt hitta rätt först, och det tog en del trial and error (och ja jag vet, tredje kommentaren, men du fattar vid det här laget att nu har jag börjat läsa och då måste jag kommentera. jag länkar dig på min blogg om det är ok?För övrigt så håller jag så hårt med dig om attachment parenting. Jag undrar därför om en vis kvinna som du själv kan ha råd kring hur fan jag ska ta itu med en BVC som försöker styra allt i mitt och alex liv? När min son var två månader gammal började jag få skäll för att vi sov i samma säng, sa att det var onaturligt och jag vet inte allt. De har varit på mig sedan dess och haft varierande ursäkter "du kan rulla över och kväva honom" (bebis) "det är bättre för ett barn att lära sig sova själv" (när han är under ett år, my ass! jag vill inte sova ensam, varför skulle han?) jag är helt ensam förälder så jag har ju problem som inåt skogen när jag går dit och jag måste verkligen KÄMPA för att bevisa att jag handlar rätt. Jag är också vegetarian och bara DET gick de i taket över. sen var det det här med feminismen och mitt politiska intresse.. det tar fan aldrig stopp och nog fan kan jag bita ifrån men det börjar bli rätt tröttsamt nu. får de verkligen lägga sig i som de gör och vad fan kan jag göra åt det? Tack för bra inlägg, nu ska jag fortsätta läsa!

2009-03-29 @ 01:57:36
URL: http://mrsgonzo.blogspot.com
Postat av: Ilahinoor

Tkr du låter helt normal! För mig är det där normen.. Håller med om att det är svårt att visa håret på benen för mer än de närmsta som man vet älskar en ändå. Men håret under armarna har jag lärt mig att älska.. som små tofsar som skogskatter har på öronen :) Ett tips för o göra dig ännu mer knasig i andras ögon (kanske?) är att byta ut tandkräm med farligt flour till tandkräm utan flour om du nu inte redan gjort detta:)

2009-04-13 @ 16:54:14
URL: http://www.metrobloggen.se/Ilahinoor
Postat av: Jenny

Du verkar vara så himla häftig! Det var väl egentligen bara vad jag ville säga. Hittade precis din blogg och planerar självklart att fortsätta läsa. Underbart intressant! :)

2010-12-10 @ 00:23:55
URL: http://jennymoon.tumblr.com
Postat av: Bente

Tänkte, har du sett earhtlings?

Den fick mig att tänka om ganska mycket.

2011-04-18 @ 14:50:00
Postat av: Em

Vi är mycket lika, om man utgår från den här listan!Jag är vegetarian, feminist, pälsmotståndare (jag tittar inte bara snett på pälsbärare, jag muttrar högt om att bära lik frivilligt), jag tränar till att bli medium (kind of magi, i mitt tycke), har alltid varit smått makaber och rakar varken armhålor eller ben, och jag älskar att uttrycka mig på alla estetiska uttryckssätt som finns. Dock röstar jag högst motvilligt då jag avskyr alla politiker (avskyr Sverige överhuvudtaget).Och jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg. TACK för att du finns! <3

2011-05-05 @ 12:18:26
Postat av: isabella

Vad menar du med menskopp? x)

Du kan väl inte ha en kopp hållandes där "nere" hela tiden? ;-P

2011-05-15 @ 00:26:52
URL: http://bloggenisabellaalskar.blogg.se/
Postat av: Julia

Att det skulle vara konstigt att ge pengar till välgörenhet kan vara bland det dummaste jag har hört. Jag älskar att folk engagerar sig i andra. Själv har jag, redan under gymnasietiden, lagt 20 000 svenska kronor på att åka till Afrika och jobba gratis på ett barnhem. Det är klart som fan att det gör skillnad!! Skänker också ofta pengar till olika välgörenhetsorganisationer.De som säger att det inte är någon ide och att det inte skulle göra någon skillnad vet inte vad de pratar om, de har antagligen inte tänkt hela tanken klart. Någonstans måste vi ju börja. Även om jag inte räddar svälten i Afrika genom att skänka pengar, så bidrar jag och om fler tänkte så, så skulle vi snart ha en lösning, en hjälp som skulle rädda liv!!!Med andra ord, fortsätt skänka pengar, det du gör är grymt!! :thumbup: (men det vet du nog redan ;-) )

2011-09-22 @ 12:08:01
URL: http://powerpippii.blogspot.com
Postat av: t0tta

Reagerade på att du skriver som att alla är överens om vad feminism är. Vill bara påpeka att så är inte fallet. Min uppfattning om vad feminism är, stämmer inte alls överens med din... Eller rättare sagt. Jag är inte feminist på samma sätt som du... Men ändå inte mindre feminist.. Eller mer.... Eller kanske... Mänskligism... Är ett bättre uttryck egentligen.

2011-11-08 @ 18:53:00
URL: http://t0tta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0