Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Genus, Feminism, No Poo, Dahmer!

Virus- och trojanvarning!

Flera av er har fått virus/trojanvarningar när ni kommer hit. Jag har kontaktat både blogg.se samt Allt för Föräldrars egna programmerare som säger att allt ser bra ut. Jag har också checkat bloggen genom onlinetjänster och där hittas inte heller nånting, så all info ni kan ge mig vore super.
 
Ni som har avancerade program kanske kan hitta källan till trojanen?
 
Jag har rensat bort lite script och hoppas att allt löser sig snart! 
 
 
 
 
Men! Fortsätt varna mig om nåt dyker upp! 
Etiketter:



Kommentarer
ML
2012-09-27   ?   10:18:48

När jag var härinne igår så var jag helt plötsligt inte här inne längre! Bloggen hade ersatts med nån helt annan sida som såg mysko ut. Stängde bara snabbt ner den vilket kanske var dumt. Borde ju kollat vad det var för nåt.

Anonym
2012-09-27   ?   10:19:07

http://www.facebook.com/ArgaOchStarkaKvinnor?ref=ts

Helle (Neurotisk bulimiker)
2012-09-27   ?   10:25:50     »   http://bullochjag.blogspot.com

De två senaste dagarna har jag kommit till en helt annat sida när jag skrivit in adressen till din blogg. Mitt antivirusprogram stängde ner sidan inom ett par sekunder, så jag hann inte få grepp om innehållet, men det var någon form av annons. Hoppas det löser sig!

Lovisa
2012-09-27   ?   10:31:34

När jag var här igår hoppade det över till nån annan konstig sida... stängde ner fort men det såg ut att vara nån reklam tror jag.. hoppas det löser sig!!

Christine
2012-09-27   ?   10:40:40

Yepp! Hände mig också, efter ca 1 minut läsningen på din sida igår kväll överfördes jag till nån reklamsida. Om det var köp en rysk fru eller om det va nått annat minns jag inte. Skumt i alla fall!

Reecca
2012-09-27   ?   11:02:13

För mig har det funkat fint, kommer rätt varje gång. Nu är dock din bakgrund fylld med bilder på Egoina och dig. Fast det kanske är på flit? :)

Svar: Hahaha, nej, men jag har sett att det blir så ibland. Vet ej varför.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Julia
2012-09-27   ?   11:38:48

Jag kikar in här på min dator på jobbet (schhh) och den har rediga virusprogram. Idag hittade den snabbt 12 "elaka" URL-s, men nu när jag går in så är allt okej. Så troligen är du lugn! Våra IT-killar vet vad de gör, så säger min dator inte till så bör du vara i det svala. Kramar!

Johanna
2012-09-27   ?   12:16:11

Hemma tjöt avast som bara den så har inte vågat gå in här hemifrån. Provar ikväll och hoppas att problemet är avhjälpt.

Anonym
2012-09-27   ?   12:18:34

TACK! Blev snopen när jag skulle in på din blogg idag och fick varningsskylt i Chrome att sidan var suspekt. Men så rensade jag cookies osv. och nu verkar det fint.

Rebecca
2012-09-27   ?   14:34:43     »   http://den-egensinniga.blogspot.com

Vad skönt, din blogg har kraschat de senaste dagarna jag besökt den och saktat ned min dator enormt. Men nu är det inga problem alls! :)

Katarina
2012-09-27   ?   16:47:59

Min dator blev helt cp efter jag besökte din blogg igår men idag verkar det gå bra.

Mirjana
2012-09-27   ?   17:13:28

Jag hade samma problem igår efter att ha försökt öppna din blogg. Dator kraschade. Försökte från iphonen men gick inte heller. bra att det funkar nu

Krille
2012-09-27   ?   17:36:09     »   http://www.bloggdesign.nu

Det är jag som har gjort detta script och jag kan GARANTERA att det inte innehåller någon trojan eller annan skadlig kod.

Denna varning är endast för det är JAVSCRIPT och js "kan" innehålla skadlig kod men om ni tar en titt på koden så ser ni att den innehåller endast kod som ersätter vissa tecken med smilysar.

Svar: Jag har flera javascript på sidan, det var bara ditt det reagerade på. Tyvärr!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Krille
2012-09-27   ?   17:40:40     »   http://www.bloggdesign.nu

Jag vill även tillägga att det finns ingenting i scriptet som öppnar nya webbsidor. Detta kan dock VIRUS på besökarna egna datorer orsaka.

LadyDahmer, du får gärna kontakta mig så får vi reda ut detta för jag vill helst inte det står här att mitt script är skadligt när det absolut inte är det. :/

Svar: Jag ska be min programmerare kolla.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Krille
2012-09-27   ?   17:53:09     »   http://www.bloggdesign.nu

Gjorde testet själv nu och den verkar varna för "Suspicious domain detected."

Alltså domänen "bloggdesign.nu"

Av någon anledning tror dem domänen är "misstänksam". Har ingen aning om varför. Ska kontakta dem och höra vad dem riktigt menar med detta för SMILYS-koden är HELT ofarligt kan jag garantera. Ni kan själva kolla i den om ni vill.




Innan du kommenterar så tänk på att:



- Jag besvarar kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!

- Tips: Om du planerar att kommentera ofta (gör gärna det, jag läser nämligen alla kommentarer) så välj ett unikt eller udda användarnamn! Då kan jag skilja på dig och de som har samma namn som du.

- Glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

Follow on Bloglovin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:




Kommentar:


Trackback